Redaksjon og redaksjonsråd

 

Ansvarlig redaktør:Nils August Andresen  

Nils August Andresen (f. 1978) er utdannet økonomisk historiker fra London School of Economics and Political Science. Han har tidligere jobbet ved Norsk Utenrikspolitisk Institutt, Econ Pöyry og som rådgiver for Høyres stortingsgruppe.  Han tar nå en doktorgrad i økonomi ved Centre of Equality, Social Organization and Performance (ESOP) ved Universitetet i Oslo.


  

Kulturredaktør:Kristian Meisingset

Kristian Meisingset (f.1981) er også redaktør for Frekk forlag, frilansskribent for blant annet litteraturmagasinet Bokvennen og kunstmagasinet KUNSTforum og har en sterk fascinasjon for tysk og sentraleuropeisk kultur og litteratur.


 

 

 

 

 

  


   Redaktør: Torbjørn Røe Isaksen  

Torbjørn Røe Isaksen (f. 1978) er stortingsrepresentant fra Telemark for Høyre og tidligere leder for Unge Høyre.  Han har også en  mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Thorbjørn har tidligere vært  ansvarlig redaktør i Minerva (2008-2009).

 

Redaktør:Magnus Thue  

Magnus Thue (f. 1980) har mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, der han skrev om NATOs utvikling etter Den kalde krigen. Han jobber som politisk rådgiver i Høyres stortingsgruppe.

  


Redaktør:Anne Siri Koksrud  

Anne Siri Koksrud (f. 1983) studerer politisk økonomi ved Handelshøgskolen BI. Hun er sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU. Anne Siri jobber også i tankesmien Civita.


Redaktør: Fredrik Gierløff  

 

 

Fredrik Gierløff (f. 1985) har en mastergrad fra TIK-senteret ved Universitetet i Oslo, har arbeidet i International Democrat Union og for Modererna i Europaparlamentet. Fredrik har vært ansatt og tillitsvalgt i Unge Høyre og Høyre og er nå politisk rådgiver i Høyres stortingsgruppe.

 

JAS Journalist:Jan Arild Snoen  

Jan Arild Snoen (f. 1964) er journalist i Minerva, og skriver blant annet en egen mediekritikkspalte for nettutgaven. Snoen er også en mye brukt kommentator i andre medier, med norsk høyreside og USA som spesialfelt.

 

  

 

Journalist: Amara M. Butt

Amara M. Butt (f. 1988) studerer jus ved Universitetet i Oslo. Hun er landsstyremedlem i Unge Høyre og har tidligere jobbet for Høyres Stortingsgruppe.

 


 

Redaksjonssjef: Eirik Vatnøy

Eirik vatnøy (f. 1983) har en mastergrad i retorikk fra Universitetet i Oslo. Han har tidligere jobbet som rådgiver i tankesmien Civita.

 


  

Redaksjonsråd: Nikolai E. Astrup

Nikolai Astrud er stortingsrepresentant for Høyre og nestleder i Oslo Høyre. Han har en Master of Science i  European Politics and Governance fra LSE i London. Nikolai var ansvarlig redaktør i Minerva fra 2001 til 2008.

  

  Redaksjonsråd: Marianne Knarud

  

Marianne Knarud er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo. Hun er kommunikasjonsansvarlig i Felleskontoret for LO/NHO ordningene. Marianne har tidligere jobbet i Høyres stortingsgruppe, i tankesmien Civita, i UNDP Oslo Governance Centre, og ved den amerikanske ambassaden i Oslo.

  Redaksjonsråd: Tord Bergesen

  

Tord Bergesen er rådgiver ved den amerikanske ambassaden i Oslo. Mastergrad om amerikansk utenrikspolitikk  ved Institutt for statsvitenskap, UiO. Han har tidligere blant annet jobbet ved tankesmien  Center for Strategic & International Studies i Washington.

Redaksjonsråd: Lars Gauden-Kolbeinstveit

  

Lars Gauden-Kolbeinstveit jobber som filosof i tankesmien Civita. Tidligere har han studert økonomi og filosofi ved Universitetet i Bergen, samt ved Humboldt Universität zu Berlin. I Bergen han blant annet vært aktiv i Studentersamfunnet (Leder i 2004).

  

Redaksjonsråd: William Fagerheim

  

William Fagerhaim er Cand.philol. med hovedfag i politisk idéhistorie fra Universitetet i Oslo. Han jobber som prosessleder og fremtidstenker i Mind the Gap.

  

Redaksjonsråd: Karen Thue

  


Karen Thue har en mastergrad i Litteraturformidling fra Universitetet i Oslo. Hun er tidligere redaktør og konsulent i Orkana  forlag. Karen er også teateransvarlig i Minervas kulturessayråd.

 

  

  

Redaksjonsråd: Frode Bjerkås

Frode Bjerkås har en mastergrad i Human  Rights and Social Justice, London Metroplitan University. Han er tidligere redaktør av kristendemokratiske  Tidsskriftet Idé. Frode har politisk bakgrunn fra Kristelig Folkeparti.


  

  

Redaksjonsråd: Marius Gustavson

Marius Gustavson er prosjektleder i Civita. Han har master i historie ved Universitetet i Oslo med fordypning i økonomisk historie. Marius er for tiden i Washington DC der han skriver bok om finanskrisen og den amerikanske sentralbanken.

 

Redaksjonsråd: Eirik Løkke

Eirik Løkke (f.1980)  er historiker fra Universitetet i Bergen og har  i tillegg tatt bachelorgraden i sammenlignende politikk og  delfag JUS  (EMK-rett). Han jobber som digital rådgiver i UNICEF Norge og har før det jobbet som kampanjerådgiver  forHøyre og prosjektmedarbeider, Civita. Eirik var i 2005  leder for Studentersamfunnet i Bergen og har tidligere vært aktiv i Unge Høyre.

 

Redaksjonsråd: Maria Østerhus Lobo

Maria Østerhus Lobo (f. 1982) har en MA i International Political Economy fra University of Warwick, og er tidligere praktikant i Civita. Jobber for tiden som analytiker og utreder i interesseorganisasjonen Econa.

Redaksjonsråd: Ingvild Næss Stub

Ingvild Næss Stub (f. 1978) har en Master of Science i EU Policy-Making fra LSE i London.   Hun har tidligere vært nestleder i Europeisk Ungdom og har jobbet ved Europakommisjonens delegasjon til Norge og Island og   i Europabevegelsen.

Redaksjonsråd: Ove Vanebo  

Ove Vanebo (f. 1983) er utdannet jurist ved Universitetet i oslo. Ove er forman i Fremskrittspartiets Ungdom og medlem av Buskerud fylkesting og Øvre Eiker kommunestyre.