KORTE NYHETER

Oslos varaordfører Kamzy Gunaratnam har vært en av de fremste forkjemperne for rusreform i Arbeiderpartiet. Nå ser slaget ut til å være tapt.

Kamzy Gunaratnam med ramsalt kritikk av eget parti om rusreformen

I et harselerende innlegg på egen Facebook-side skriver Oslos varaordfører at Arbeiderpartiet bør gå inn for straff som løsning på arbeidsledighet i samfunnet.

Publisert Sist oppdatert

Arbeiderpartiet går imot regjeringens rusreform, erfarer Dagbladet i en artikkel publisert tidlig ettermiddag mandag. Ifølge Dagbladet har tilhengerne av avkriminalisering tapt slaget i Ap i forkant av landsmøtet som starter torsdag 15. april.

En av partiets mest høylytte forkjempere for avkriminalisering har den siste tiden vært Oslos varaordfører Kamzy Gunaratnam, som til høsten stiller til stortingsvalg som nummer to på Oslo Arbeiderpartis stortingsliste.

Tydelig skuffet over at partiet nå ser ut til å garantere at rusreformen skrotes, la Gunaratnam i ettermiddag ut en harselerende tekst på sin Facebook-profil. I den skriver hun at hun nå har endret syn og mener straff bør brukes på flere områder for å løse flere problemer, og foreslår at Aps landsmøte bør gå inn for straff på inntil seks måneders fengsel med bøter for arbeidsledighet:

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS