NYHET:

Foto: Privat
Foto: Privat

- Vil sikre 70 prosent av Oslos innvandrerstemmer til bompengepartiet

Danny Chaudhry er tredjekandidat til bystyre for FNB. Han mener Arbeiderpartiet mister taket på innvandrervelgerne ved å samarbeide med MDG.

Publisert Sist oppdatert

Til tross for mye bråk og intern krangling ligger Bompengepartiet fremdeles an til å sikre seg flere seter i Oslo bystyre. I et tidligere intervju til Minerva fortalte partiets andrekandidat, Cecilie Lyngby, at partiet opplever å få stor støtte blant byens innvandrerbefolkning.

Og partiet har også flere kandidater med innvandrerbakgrunn på sin liste. En av dem er Danny G. Chaudhry, som er forhåndskumulert og har tredjeplassen på listen. Dermed er det god sannsynlighet for at han får et sete i bystyret etter valget.

Til tross for at han stiller til valg for et nystartet parti er han heller ikke uten erfaring fra politikken. Chaudhry har vært aktiv i politikken i over tyve år. Han var lenge med i Senterpartiet, og forteller at han frem til 2005 var rådgiver for Åslaug Haga på innvandrings- og integreringsfeltet. Han har også hatt et kortvarig medlemskap i FrP fra 2008 til 2010.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Digitalt årsabonnement og kvartalstidsskrift til 1050 kr i året

Bestill her