Resetts ormebol

I Resetts kommentarfelt er det plass til lite annet enn ekstreme anti-islamske holdninger. Vi må forberede oss på borgerkrig. Forræderne, ikke minst i pressen, er tallrike.

Publisert Sist oppdatert

Nettavisen Resett ble stiftet i august 2017 av Helge Lurås (47), finansiert av tre velstående menn. Resett tar sikte på å «fremstille saker fra en annen vinkel enn etablerte massemedier, samt få frem sakene som massemediene ikke ønsker å dekke». Innvandring er ikke nevnt spesifikt, til tross for at majoriteten av artiklene (og nesten alle kommentarene) dreier seg om dette, direkte eller indirekte.

Artiklene på Resett er ofte gode, balanserte, og tar opp ting man ikke finner andre steder. De har et bredt tilfang fra mange samfunnsområder. Resett vil være et korrektiv til det man finner i mainstream-media, ofte kalt MSM (i all hovedsak Aftenposten, Dagbladet, VG og NRK), der de «politisk korrekte meningene», ofte kalt PK, trykkes. Lurås, hans redaksjon og de mange gjesteskribenter skriver ganske mildt i form og innhold, og uten de store utbruddene og nedlatende tone. Innholdet står likevel til stryk mange ganger.

På Resett savnes en skarpere tone innimellom, og noen kontroversielle artikler med brodd. På HRS og Document.no – som er Resetts konkurrenter i dette universet – er tonen gjennomgående hard, aggressiv, besserwissersk, sint og nedlatende.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 749,- i året,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1199,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS