Resetts ormebol

I Resetts kommentarfelt er det plass til lite annet enn ekstreme anti-islamske holdninger. Vi må forberede oss på borgerkrig. Forræderne, ikke minst i pressen, er tallrike.

Publisert   Sist oppdatert

Nettavisen Resett ble stiftet i august 2017 av Helge Lurås (47), finansiert av tre velstående menn. Resett tar sikte på å «fremstille saker fra en annen vinkel enn etablerte massemedier, samt få frem sakene som massemediene ikke ønsker å dekke». Innvandring er ikke nevnt spesifikt, til tross for at majoriteten av artiklene (og nesten alle kommentarene) dreier seg om dette, direkte eller indirekte.

Artiklene på Resett er ofte gode, balanserte, og tar opp ting man ikke finner andre steder. De har et bredt tilfang fra mange samfunnsområder. Resett vil være et korrektiv til det man finner i mainstream-media, ofte kalt MSM (i all hovedsak Aftenposten, Dagbladet, VG og NRK), der de «politisk korrekte meningene», ofte kalt PK, trykkes. Lurås, hans redaksjon og de mange gjesteskribenter skriver ganske mildt i form og innhold, og uten de store utbruddene og nedlatende tone. Innholdet står likevel til stryk mange ganger.

På Resett savnes en skarpere tone innimellom, og noen kontroversielle artikler med brodd. På HRS og Document.no – som er Resetts konkurrenter i dette universet – er tonen gjennomgående hard, aggressiv, besserwissersk, sint og nedlatende.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt månedsabonnement til 89 kr i måneden

Bestill her

Digitalt årsabonnement til 699 kr i året

Bestill her

Digitalt årsabonnement og kvartalstidsskrift til 1050 kr i året

Bestill her