Demonutdrivelsene på Radisson Blue

En av verdens mest kjente eksorsister, Bob Larson, gjestet denne uken Oslo. Men om publikum trengte hjelp, var den nok av en helt annen art enn Larson kunne tilby.

Publisert Sist oppdatert

Under kjendis-eksorsistens foredrag i Oslo denne uken kjente jeg på lykken over å ha sluttet å tro på fenomenet. Bob Larson, som hevder å ha utført over 40 000 demonutdrivelser, startet sin konferanse på Radisson Blue onsdag kveld klokken 19 – på sitt første besøk til Norge.

Det ble spesielt for meg å møte opp på dette hotellet. For det tok ikke lange stunden før jeg husket min egen debut som demonutdriver. I 2002, da jeg var 13 år, utførte jeg min første demonutdrivelse på dette samme hotellet, noen få vegger bort fra konferanserommet jeg var i nå.

Da jeg kom inn i konferansesalen, så jeg Bob Larsons tre døtre, som er kjent fra det amerikanske TV-programmet The Teenage Exorcists. De er blitt med til Norge sammen med moren, sitter ved inngangspartiet, og selger farens bøker. Den eldste av døtrene er 22 år gammel, har skrevet en bok om den mørke siden av det overnaturlige, og har utført over 2 000 demonutdrivelser. Larsons familie er blitt med på reisen for å besøke hans forfedres hjemsted: Kongsvinger.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 749,- i året,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1199,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS