NYHET

FORNØYD: President Donald Trump viser de fremmøtte journalistene en video produsert av Det hvite hus som tar for seg presidentens håndtering av koronaepidemien.

Trump benyttet pressekonferanse om koronaviruset til å vise politisk reklamefilm

Enkelte nyhetskanaler avbrøt direktesendingen, og utvekslingen mellom presidenten og journalister ble amper.

Publisert Sist oppdatert

De siste ukene har koronavirusets inntog satt en stopper for USAs president Donald Trump store folkemøter som mange forbinder med hans politiske karriere. I stedet deltar Trump på de daglige pressekonferansene fra Det hvite hus, hvor myndighetene oppdaterer befolkningen om den pågående krisen. Trump har tidligere ved flere anledninger skrytt av hvor høye seertall pressekonferansene hans har, blant annet på Twitter.

Presidenten benytter gjerne pressekonferansene til å angripe pressen, fremme legemidler som ifølge Trump kan bidra til å gjøre folk friske, og kommunisere direkte med det amerikanske folk. Så langt har det sett ut til at han lykkes med kommunikasjonsstrategien. Et flertall av amerikanere mente Trump gjorde en god jobb med håndteringen av koronaepidemien. De siste dagene svarer imidlertid et flertall at de er misfornøyde med presidentens håndtering, ifølge RealClearPolitics.

#FireFauci

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS