– Listhaug gjøres til en fiende

Måten etablerte medier behandler Sylvi Listhaug på, undergraver tilliten til de samme mediene, mener Mazyar Keshvari (Frp).

Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne uken møtte Minerva statsminister Erna Solberg til intervju. Der gav statsministeren uttrykk for at politiske motstanderes omtale av Sylvi Listhaug skaper polarisering, og at hun blir brukt som et symbol på upopulær politikk, selv når alle de store partiene har stemt for den samme politikken.

«Sylvi gjøres til et symbol, og hun tas totalt ut av kontekst innimellom. Det slår egentlig mest tilbake på dem som hausser seg opp i det. Man så det i vinklingen av denne saken om tilbakekalling av statsborgerskap. Der var det heldigvis få politikere med, for de skjønte nok – kanskje med litt unntak av SV – at dette er jo en konsekvens av et lovverk som vi alle har stått bak, som alle har stemt for, og som var godt beskrevet den gangen, også opp mot de internasjonale konvensjonene. Sylvi har aldri vært borti den saken som enkeltsak, likevel ble hun gjort til et symbol for dette. Og da er mitt spørsmål: Hvem er det som bidrar til polariseringen her? En del gjør Sylvi til et bilde på polarisering fordi det passer dem politisk, istedenfor å forholde seg til hva hun faktisk sier, og hva som er riktig i saken», sa statsministeren.

Mazyar Keshvari (Frp) er helt enig. Han mener de etablerte mediene er med på å skape et fiendebilde av Sylvi Listhaug.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 749,- i året,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1199,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS