Redaktør Andresen og Minervas kulturredaktør og daglige leder Ingebjørg Sofie Larsen.
Redaktør Andresen og Minervas kulturredaktør og daglige leder Ingebjørg Sofie Larsen.

– Minerva fyller et tomrom i norske medier

Siden desember har Minerva gått fra å være tidsskrift og debattarena til en fullblods nyhetsavis, i hvert fall om vi skal tro redaktøren.

Publisert Sist oppdatert

– Vi forstår borgerlig side bedre enn andre aviser. Vi satser på å dekke det som skjer der, hva som rører seg, og uenighet på borgerlig side, sier Nils August Andresen, redaktør i Minerva, som nettopp ble nettavis.

Og avisen er allerede i ferd med å fylle et tomrom, mener redaktøren. Han viser til et stor intervju med Carl I. Hagen, der comeback-kandidaten også beskrev sin holdning til Trump og Putin. Dekningen av Frps syn på Russland skapte bølger. Kritikk fra høyre av Listhaugs innvandringspolitikk er heller ikke daglig kost i norsk presse. Rett før jul kom tall fra SSB om at det offentliges andel av BNP er det høyeste på 20 år. Minerva var først med å stille kritiske spørsmål til Finansdepartementet om denne utviklingen.

– Dette er saker resten av pressen ikke får så godt grep om, fordi baserer seg så mye på konflikt mellom venstre- og høyresiden. Men alle politiske debatter kan ikke dreie seg om at noen klager over kutt på statsbudsjettet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 749,-
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1199,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS