NYHET

<p>Mimir Kristjánsson og Rødt vil sikre god dekning i riksdekkende radio og TV for alle landsomfattende partier som stiller lister i valg.<br></p>

Mimir Kristjánsson og Rødt vil sikre god dekning i riksdekkende radio og TV for alle landsomfattende partier som stiller lister i valg.

– Krangling gir masse billig moro som journalist

Pressestøtten bidrar til å holde oppe konkurranse slik at monopolavissituasjoner kan unngås. Dette gjør det også mulig å spille mediene litt opp mot hverandre, istedenfor at de sitter med full kontroll, sier Mimir Kristjánsson.

Publisert

I en serie ukentlige saker dukker Minerva ned i utvalgte punkter fra de ulike stortingspartienes program før høstens valg. Dagens parti er Rødt, representert ved Mimir Kristjánsson, Rødts førstekandidat i Rogaland. Kristjánsson har bak seg flere år som journalist i Klassekampen, ofte høster hundrevis av likes for sine utspill på Facebook og er hyppig omtalt i norske medier. Det passer dermed godt at Minerva har plukket ut nettopp media som fokuspunkt fra Rødts arbeidsprogram, Kamp mot Forskjells-Norge.

Rødt vil sikre god dekning i riksdekkende radio og TV for alle landsomfattende partier som stiller lister i valg.

Komme til i media for småpartier er jo ofte vanskelig, noe det ferske Industri- og næringspartiet (INP) snakket om i en sak hos Minerva. Andre partier, som Nye Sentrum, har fått mye taletid, kanskje grunnet kjendisfaktoren hos partileder Geir Lippestad. Politikere fra Rødt har også flere ganger i årenes løp hevet stemmen mot at de ikke har blitt invitert til ulike debatter.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 699,- i året,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 89,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1050,-

Bestill her