NYHET

Russere i Berlin har arrangert en demonstrasjon til støtte for krigen og Russland. Anslagene på antallet deltakere varierer fra hundretalls til tusentalls. Hendelsen er blant annet dekket av det statskontrollerte russiske mediet RT for propagandaformål.

Stor prorussisk demonstrasjon i Berlin

24. februar startet Russland en fullskala invasjon av Ukraina. I denne saken finner du utvalgte nyheter fra de siste 24 timene.

Publisert

1. Russiske styrker har fullført sin tilbaketrekning fra den nordlige fronten i Ukraina. Ifølge den ukrainske hæren skal de russiske styrkene ha lidd store tap på denne fronten. I tillegg skal flere russiske kampgrupper ha motsatt seg ordre om å delta i ytterligere kamphandlinger.

2. Russere i Berlin har arrangert en demonstrasjon til støtte for krigen og Russland. Anslagene på antallet deltakere varierer fra hundretalls til tusentalls. Hendelsen er blant annet dekket av det statskontrollerte russiske mediet RT for propagandaformål.

3. Den russiske tilbaketrekningen fra Butsja har synliggjort en massakre på sivile ukrainere. I okkuperte Kherson viser satellittbilder at Russland er i ferd med å grave massegraver.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS