Mener Høyre bløffer om streng innvandringspolitikk

Fremskrittspartiet mener at Trond Helleland (H) fremstiller Høyres innvandringspolitikk som strengere enn den egentlig er.

Publisert Sist oppdatert

Høyres parlamentariske leder Trond Helleland gikk i Minerva torsdag hardt ut mot Arbeiderpartiets innvandringspolitikk. Han hevder at partiet ignorerer at økt innvandring fører til økt ulikhet og avslutter med å ta til orde for at Norge må ha «verdens strengeste innvandringspolitikk og verdens beste integreringspolitikk».

Fremskrittspartiets stortingsrepresentant Mazyar Keshvari reagerer på at Høyre-toppen nå forsøker å fremstille det som at partiet har gått i bresjen for en strengere innvandringspolitikk.

– Det er ikke noen tvil om hvem som har vært drivkraften, sier Oslo-representanten til Minerva.

Les også intervju med Stein Erik Lauvås (Ap): – Vi kunne aldri sittet i regjering med et parti som utfordrer menneskerettighetene.

Keshvari viser til at det nettopp er i hovedstaden at man merker de største utfordringene.

– Det må sies at Ap snakker om symptomene, som lavere levealder, høyere kriminalitet, lavere arbeidsdeltakelse i bydeler i Groruddalen og indre Oslo Øst, mens Høyre avviser dette og mener det er en ikke-sak. Nasjonalt har Høyre vært med på innstramninger, samtidig glemmer de å fortelle at det var Høyre som inngikk et kompromiss med Arbeiderpartiet om å hente 8.000 kvoteflyktninger til Norge. Det var det nettopp Helleland som ble enig med Støre om, sier Keshvari.

Bli abonnent på Minerva, høyresidens nettavis: Kun 1,- første måneden!

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS