Personvern

Behandling av personopplysninger på minervanett.no

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Minerva samler inn og bruker personopplysninger.

Minerva, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Databehandlere

Publishlab AS driftsleverandør for minervanett.no. I tillegg er Info-soft AS leverandør av abonnementssystem.

Personvern

Mediehuset Minerva AS er ansvarlig for all personlig informasjon du deler i forbindelse med kjøp. Denne informasjonen er nødvendig for levere abonnementet til deg, samt kunne kontakte deg ved behov i forbindelse med din bestilling. Vi er pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell reklamasjonsbehandling.

Mediehuset Minerva v/infosys AS med konserntilknyttede selskaper kan benytte brukerdataene i forbindelse med systempresentasjoner.

Personopplysninger behandles fortrolig og lagres under sikre forhold etter overenstemmelse med gjeldene lov. Du har rett til innsikt og til å rette til dine persondata via Min Side.

Elektronisk henvendelse

Ved opprettelse av et abonnement hos Mediehuset Minerva AS gir du oss samtidig et samtykke til at Mediehuset Minerva kan lagre dine persondata og at Mediehuset Minerva kan kontakte deg via e-post med veiledninger, informasjon, innhold og lignende i ditt abonnement. Du blir også automatisk påmeldt vårt nyhetsbrev.

Ved kjøp aksepterer du vilkårene beskrevet over.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Lagring av personopplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt aktivt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler til å innhente ikke-personlig informasjon fra online besøkende for å forbedre deres online opplevelse og tilrettelegge besøket deres på nettstedet. Informasjonskapsler er små filer som blir lagret på datamaskinens harddisk. Nettsteder kan bruke informasjonskapsler for å gjenkjenne gjentatte besøkende og spore brukeratferd og samle sammenlagte data som muliggjør forbedring av innholdet.

Følgedne Cookies benyttes av Minervanett:

Paywall-Token: Denne cookien benyttes for abonnenter og sørger for å gi tilgang til innhold. Den inneholder kun data som er nødvendig for å sjekke gyldig abonnement.