Snoen Blogger

Stopp sensuren

Skriv under på opprop mot regjeringens nye blasfemiparagraf.

Jeg skrev i Dagsavisen 5. januar om regjeringens forslag om utvide blasefemiparagrafen, isteden for å fjerne den. Nettstedet document.no var enda tidligere ute (min treghet skyldtes at jeg bare publiseres hver fjerde uke i Dagsavisen).   Den siste uka…

Skriv under på opprop mot regjeringens nye blasfemiparagraf.

Jeg skrev i Dagsavisen 5. januar om regjeringens forslag om utvide blasefemiparagrafen, isteden for å fjerne den. Nettstedet document.no var enda tidligere ute (min treghet skyldtes at jeg bare publiseres hver fjerde uke i Dagsavisen).
 
Den siste uka ser jeg at flere og tyngre aktører enn meg har gått ut med samme type kritikk, blant annet Per Edgar Kokkvold og Lars Gule og Arne Jensen og Francis Sejersted.
 
En rekke forfattere og andre kjente fjes har også gått kraftig ut og har tatt initiativet til et opprop. Jan Hustad i Dag og Tid skrev om saken i går. (Det skal selvsagt være JON Hustad).
 
Og Høyres André Oktay Dahl har også kastet seg på. Fint, André!
 
Dette forslaget tåler ikke dagens lys. Jeg nekter å tro at Arbeiderpartiet til de grader har underkastet seg islamistisk meningsterror, selv om det forsåvidt går en klar linje fra utenriksministerens feighet i karikaturstriden. Jeg tror det ikke før jeg får se det at Arbeiderpartiets stortingskandidater står og forsvarer dette i valgkampen.

Bli abonnent

Da får du tilgang til alle artikler. Det tar under ett minutt.

Prøv i en måned for 1,-
Allerede abonnent? Logg inn

Fra forsiden