SPALTIST

Kant, Kardashian og arbeidsledige humanister

Hvordan kunne det gått om Det humanistiske fakultetet bestemte seg for å gjøre studietilbudet mer relevant for Norge anno 2020?

Publisert

Det er ikke vanlig at et universitetsfakultet innkaller til pressekonferanse, men nå hadde Det humanistiske fakultetet gjort det. Likevel forståelig, som det etter hvert ble klart. Men det var også forståelig at oppmøtet fra pressen var lite. Hvem bryr seg i dag om hva som skjer på et universitet? Faktisk var det bare fakultetets eget hofforgan, Morgenbladet, som hadde møtt opp. Ja, også denne her skrivende utsendte fra Minerva. Hvilket var dumt, for det pressekonferansen skulle bekjentgjøre var noe som burde være midt i blinken for pressen og sosiale medier.

Det var naturligvis noe pinlig med et oppmøte (på to) som faktisk var færre enn innkallerne: Dekan Kristian Flott, sammen med fakultetsdirektøren, og et par andre damer jeg ikke riktig fikk med meg hvem var. Men en av dem kom i alle fall ut i auditoriet og delte ut, hvis man kan bruke et slikt uttrykk i en slik forbindelse, noen ark til oss to.

Deretter grep fakultetsdirektøren ordet og ga det videre til dekan Flott, som tydelig hadde forberedt seg på å holde en innledning for et større pressekorps, men som nå måtte improvisere en nedskalering:

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Minervas digitale årsabonnement til kr 799,-

Bestill her

Minervas digitale månedsabonnement til kr 99,- pr mnd,
første to uker kr 1,-

Bestill her

Minervas digitale årsabonnement + tidsskrift til kr 1249,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS