Personvern

Behandling av personopplysninger på minervanett.no

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Minerva samler inn og bruker personopplysninger.

Minerva, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Databehandlere

Frontkom er databehandler og driftsleverandør for minervanett.no. I tillegg er Frontkom leverandør for utvikling, drift og vedlikehold.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på Frontkoms servere. Det er kun minervanett.no og Frontkom som har tilgang til disse.

Nettstatistikk

Vi samler inn opplysninger om besøkende på nettstedet. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet vårt. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Google Analytics

Minerva samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på minervanett.no via Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Lagring av personopplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt aktivt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler til å innhente ikke-personlig informasjon fra online besøkende for å forbedre deres online opplevelse og tilrettelegge besøket deres på nettstedet. Informasjonskapsler er små filer som blir lagret på datamaskinens harddisk. Nettsteder kan bruke informasjonskapsler for å gjenkjenne gjentatte besøkende og spore brukeratferd og samle sammenlagte data som muliggjør forbedring av innholdet.

Hvis en besøkende ikke ønsker at informasjon blir samlet inn gjennom bruk av informasjonskapsler, tillater de fleste nettlesere at brukeren avviser informasjonskapsler.

Vi respekterer også innstillinger for «Do Not Track» i brukerens nettleser (gjelder headerne X-Do-Not-Track og DNT). Funksjonen for Do Not Track er inkludert i de fleste nye nettlesere. Den kan alternativt legges inn av brukeren selv.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)
Dersom du har en Google-konto kan du administrere dine innstillinger her

Håndtering av Informasjonskapsler

Frontkom har utført en grundig verifisering av cookies som er satt av minervanett.no og alle inkluderte tredjeparts ressurser. Denne verifiseringen ble gjort på innholdet og embedded ressurser som er offentlig tilgjengelig på dette domenet.

Følgende HTTP cookies satt på minervanett.no

Funksjonalitet/Ytelse

_ga, _gid
Ytelses relaterte cookies fra Google Universal Analytics, brukes til å skille unike brukere ved å tildele et tilfeldig generert nummer som en brukernøkkel.

Annonsering

_gat
Denne cookien lagrer ingen brukerinformasjon, den brukes til å kontrollere antall forespørsler som blir gjort til doubleclick.net

AdWords/Doubleclick bruker informasjonskapsler for å forbedre vår Google-annonsering. De ulike informasjonskapslene benyttes for å levere annonsering som er relevant for en bruker, eller for å forbedre rapporteringen om en kampanjes ytelse. Det kan også være for å unngå å vise annonser som brukeren allerede har sett.

Analyse

PHPSESSID
En nødvendig cookie som holder på variabler fra besøksøkten, som f. eks. om bruker er logget inn på nettsiden.

HTTP cookies satt av tredjepartsressurser på minervanett.no

Host Name
.twitter.com tfw_exp

eu_cn

_ga

_twitter_sess

guest_id

personalization_id

.syndication.twitter.com lang
.scorecardsearch.com UIDR

UID

.soundcloud.com sc_anonymous_id
.connectid.no _ga

_gid

_gat

SESSION

facebook.com sb

fr

.google.com NID
.youtube.com GPS

VISITOR_INFO1_LIVE

PREF

YSC

.doubleclick.net IDE
.nr-data.net JSESSIONID

vuid

.24liveblog.com _cfduid

Deling av innlegg i sosiale kanaler

Når du deler innlegg, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres ikke hos oss.

Nyhetsbrev minervanett.no

minervanett.no tilbyr nyhetsbrev via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for våre nyhetsbrev. E-postadressen lagres i en egen database og deles ikke med andre. Når du sier opp abonnementet stoppes utsendelse umiddelbart. Opplysningene slettes på forespørsel.

Abonnement på minervanett.no

minervanett.no tilbyr abonnement via ConnectID. ConnectID er en løsning for identitetsstyring og betaling levert av Mediaconnect. For at vi skal kunne starte ditt abonnement må du registrere telefonnummer eller en e-postadresse. Mediaconnect er databehandler for våre abonnement. E-postadressen/telefonnummeret lagres i en egen database og deles ikke med andre. Når du sier opp abonnementet stoppes utsendelse når abonnementet utløper. Opplysningene slettes på forespørsel.

Støtt Minerva

minervanett.no tilbyr lesere å støtte Minerva. PayPal eller Vipps er en løsning for håndtering av økonomisk støtte. Hvordan den aktuelle betalingsløsningen håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med betalingsbehandler.

Sletterutiner

Personopplysningene slettes fra våre systemer innen seks måneder etter at abonnementet er avsluttet. Unntak fra dette er opplysninger som minervanett.no plikter å oppbevare av regnskapsmessige årsaker.

Videresalg av informasjon

minervanett.no videreselger under ingen omstendigheter informasjon og/eller e-postadresser samlet inn via minervanett.no.

Kontaktinformasjon

Aksel Fridstrøm

E-post: post@minervanett.no

Telefon: +47 479 10 622

Postadresse: Akersgaten 20, 0158 Oslo